01 10/2012

WebCamp Zagreb 2012

WebCamp je jednodnevna konferencija web developera koja će se krajem 2012e godine prvi puta održati u Zagrebu u suorganizaciji više korisničkih grupa. Konferencija je tehnološke naravi, sa temama zajedničkim širokom krugu developera koji se bave webom, neovisno o tome na kojoj platformi rade. Želja nam je okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednome mjestu, potaknuti razmjenu iskustava te se bolje međusobno upoznati.

Kako bismo konferenciju učinili što dostupnijom, ulaz će biti besplatan (uz prethodnu rezervaciju), a vrijeme održavanja biti će jedna subota krajem studenog. Točan datum i mjesto održavanja još se dogovara, kako biste bili u toku sa razvojem događaja, pratite nas Facebooku ili Twitteru. Uz pomoć sponzora potruditi ćemo se osigurati pizze i osvježenja (ukoliko ste tvrtka koja smatra da su ovakvi događaji korisni te ste zainteresirani sponzorirati konferenciju, javite nam se na sponzori@webcampzg.org !).

Teme na konferenciji bit će raznolike. Uz prijedloge od strane korisničkih grupa, želimo čuti i vas! Vaša iskustva u radu s nekom tehnologijom, metodologijom rada ili naprosto cool rješenju nekog problema mogla bi biti zanimljiva posjetiteljima – ne znate dok se ne javite :-) Javite nam se na predavanja@webcampzg.org, a stručni žiri sastavljen od predstavnika korisničkih grupa izabrati će najbolje prijedloge – za detalje, pratite našu Facebook stranicu ili Twitter profil.

Sponzori