06 06/2013

Krećemo s pripremama za WebCamp Zagreb 2013

Potaknuti uspjehom prošlogodišnje konferencije WebCamp Zagreb, koja je okupila više od 230 posjetitelja, odlučili smo i ove godine nastaviti s provjerenim konceptom. Posebnost konferencije WebCamp leži upravo u činjenici da ju je pokrenula zajednica stoga i ove godine očekujemo snažnu potporu web korisničkih grupa kako bismo vam mogli ponuditi još kvalitetniji program.

Organizacijskom timu se, uz developerske grupe Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP, ove godine pridružuju Javascript Zagreb i Girl Geek Dinners Hrvatska, a na jesen se nadamo ponovno okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednom mjestu te potaknuti kvalitetniju razmjenu iskustva i povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese.

Datum: subota, 26. listopada 2013.

Lokacija: Hrvatska gospodarska komora, Nova cesta 7, Zagreb.

 

U suradnji s partnerima i sponzorima radimo na tome da ulaz na konferenciju i ove godine bude 0 kn uz prethodnu rezervaciju, a fokus konferencije će i dalje biti na predstavljanju iskustva rada s raznim tehnologijama, metodologijom rada ili zanimljivim rješenjima nekog problema.

Želite li među prvima dobiti informacije o dostupnosti ulaznica i sadržaju konferencije? Ostavite nam svoju e-mail adresu.

Zainteresirani ste predavati na WebCampu? Javite nam se na vrijeme i ostavite svoje kontakt podatke kako bismo vas obavijestili kad otvorimo poziv predavačima i predavačicama.

Sponzori