22 11/2012

Informacije za posjetitelje

Još samo jedan dan dijeli nas od WebCamp Zagreb konferencije koja će se održati ovu subotu s početkom od 9 sati. Evo nekoliko korisnih detalja i uputa za sve vas koji ćete prisustvovati konferenciji.

Lokacija

Mjesto održavanja su prostori Hrvatske Gospodarske Komore na Novoj Cesti 7. Točnu lokaciju možete vidjeti na ovom Google Maps linku. Ulaz u zgradu je sa južne strane, a prostorije HGK su na drugom katu (iznad trgovine LIDL).

Dolazak

Ukoliko dolazite automobilom, pogledajte potencijalna parkirna mjesta na gornjoj Google Maps karti. U blizini nema baš puno besplatnih parkirnih mjesta pa ako ste iz Zagreba preporučamo alternativnu metodu transporta. DODATAK: Još jedna mogućnost je parkiranje na parkingu hotela Panorama, koje se plaća 6 kn/sat (0-24, sa parkinom karticom prije izlaza s parkinga platiti na recepciji). Također, Zg parking parkirališta subotom naplaćuju do 15 sati (druga zona, 5kn sat, max 2 sata), pa ukoliko želite kombinirati, možete npr do ručka biti na parkingu Panorame a nakon toga se preparkirati na obližnji Zg parking kod doma sportova, uz ukupni trošak cca35kn.

Ukoliko dolazite tramvajem, do Ciboninog tornja u Savskoj možete doći tramvajima br. 4, 12, 14 i 17. Potom krenite Kranjčevićevom u smjeru zapada, a nakon 600njak metara skrenite prema sjeveru na Novu Cestu (križanje ćete lako uočiti jer je rotor). Nakon još 500njak metara došli ste do HGK. Alternativno, tramvajem br. 2 do Jukićeve ili Jagićeve, ispod pruge, Magazinskom prema zapadu i 100njak metara južno po Novoj Cesti.

Prilikom dolaska molimo isprintajte i ponesite svoju Entrio ulaznicu ili pripremite mobilnu Entrio kartu na zaslonu smartphonea, koja će vam biti potrebna za ulazak na konferenciju.

Raspored

Ulaz na konferenciju je otvoren od 9 sati. U 9:30 je službeni početak konferencije a sama predavanja počinju u 10 sati i održavat će se u 2 dvorane. Predavanja traju do 17 sati uz jednosatnu pauzu za ručak u 13 sati. Detalje rasporeda možete pogledati ovdje.

Nakon konferencije nastavit ćemo se družiti u neformalnom okruženju u obližnjim kafićima.

Hrana i piće

Sokovi i voda bit će dostupni u predvorju tijekom cijelog trajanja konferencije, a u pauzi za ručak moći ćete se okrijepiti pizzama (ukoliko ste vegetarijanac, ne brinite – dio pizza biti će vegetarijanski; ukoliko preferirate malo ljuću pizzu, također ne brinite :) .

Wireless

Wireless će biti dostupan (lozinku ćemo objaviti na samoj konferenciji), ali Vas molimo da na uređajima na kojima imate mobilni internet nastavite koristiti dotični, kako bi izbjegli zagušenje wireless mreže i omogućili i korisnicima sa laptopima ili tabletima bez mogućnosti spajanja na mobilni internet.

Info desk

Info/Helpdesk će vam također biti dostupan cijelo vrijeme (onaj isti gdje će se provjeravati ulaznice), te se tu (ili nekom od organizatora bilo gdje da nas spazite) slobodno obratite sa bilo kojim pitanjima, nedoumicama ili eventualnim problemima.

Hallway track

Jedna od dobrih strani konferencija je i tzv. hallway track, odnosno druženje, upoznavanje i razmjena iskustava direktno sa drugim posjetiteljima u predvorju konferencije. Ukoliko Vas u nekom vremenskom trenu ne zanima niti jedno od predavanja, preporučamo Vam da vrijeme provedete u predvorju i iskoristite priliku networkinga sa ostalim posjetiteljima.

Tweetanje, Shareanje i Facebookiranje

Tijekom konferencije tweetajte, shareajte fotografije sa konfe, komentirajte predavanja, likeajte i sve ostalo – za tweetanje molimo koristite #wczg hashtag a na Facebooku stavljajte komentare na WebCamp Zagreb community page.

Vidimo se u subotu!

Sponzori